Triade K&J

Sinds 2003 is Triade psychologenpraktijk K&J gevestigd in Middelburg en bieden wij zorg op maat op het gebied van psychologisch onderzoek en psychologische behandeling binnen de Specialistische Jeugd-GGZ aan kinderen, jongeren en hun gezinnen. Dit doen wij met een klein betrokken multidisciplinair team en verschillende samenwerkingspartners. Op deze website vindt u allerlei informatie over onze praktijk die bedoeld is om u een indruk te geven van onze mogelijkheden.

 

Wachttijd: op dit moment is onze wachttijd ongeveer 3 á 4 maanden. Wanneer u opgeroepen wordt voor de intake/onderzoeksfase is er daarna doorgaans geen tussentijdse wachttijd meer voor de behandelfase. Alleen voor psychomotorische kindertherapie is na de intake/onderzoeksfase een wachttijd (bijgewerkt op 29-04-2024).

hkz klein

Contact

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur. Wij kunnen u dan te woord staan voor algemene vragen, overleg, of aanmelding. U kunt ons bereiken op 0118-641041.

Meer contactgegevens kunt u vinden op de contact pagina.

Vacatures

Op dit moment hebben wij een vacature voor een GZ-psycholoog voor 24-32 uur.

Klik hier voor de vacature

home-005-ouders-en-kind

Ouders en kind

U als ouder maakt zich zorgen over uw kind. U heeft al langer het idee dat uw kind anders met dingen om gaat dan andere kinderen of u merkt dat zijn/haar gedrag de laatste tijd is veranderd.

Meer informatie

home-007-jeugd

Jeugd

Jij als jongere, vanaf 16 jaar, kunt ook zelf contact opnemen met het team triade kind, jeugd en gezin. Dit kun je doen wanneer je problemen hebt waar je zelf, met je ouders of met je vrienden…

Meer informatie

home-008-gezin

Gezin

De zorgen kunnen ook liggen op gezinsniveau. Bijvoorbeeld in een situatie van een gescheiden en/of een nieuw samengesteld gezin, wat moeilijkheden kan geven in het emotionele landschap…

Meer informatie