Voor verwijzers

Voor verwijzers

030-voor verwijzers

In 2023 biedt het team van Triade psychologenpraktijk K&J Specialistische-GGZ voor kinderen, jeugdigen en gezinnen. Wij hebben hierover afspraken gemaakt met alle 13 Zeeuwse Gemeenten.

 

De verwijzingen kunnen via twee routes verlopen.

  • Via de gemeente loketten of CJG. De ouders of de jongere melden zich bij het gemeenteloket waarna een gesprek zal plaatsvinden met een klantondersteuner. Deze maakt een inschatting van de zorg die nodig is en zal een opdracht verstrekken aan een zorgaanbieder.
  • Via een huisarts, kinderarts of medisch specialist. De ouders of de jongere melden zich bij de arts die een indicatie stelt voor GGZ. Voor Specialistische-GGZ heeft de cliënt een verwijsbrief nodig. Een standaard verwijsbrief kunt u hier downloaden. De ouders of de jongere kunnen zich met deze verwijsbrief bij ons aanmelden. Wij regelen de formaliteiten dan verder af met de desbetreffende Gemeente.

 

Mochten er vragen zijn of een wens tot overleg, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt ons bereiken op 0118-641041. U kunt op andere tijden een bericht achterlaten dan bellen wij zo spoedig mogelijk terug. U kunt ons ook mailen: info-kj@psychologenpraktijk-triade.nl