Marte Gillissen

Marte Gillissen

MarteMijn naam is Marte Gillissen en ik heb in 2010 mijn bachelor Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent en in 2011 mijn master Klinische Psychologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald. Ik ben in het bezit van de Basisaantekening Psychodiagnostiek, lid van het NIP en PSYCHOLOOG NIP.

 

Ik heb de afgelopen jaren als psycholoog binnen zowel de geestelijke gezondheids- als gehandicaptenzorg gewerkt met kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan met psychiatrische problematiek die optreedt bij verschillende ontwikkelingsniveaus en leeftijden en weet ik hoe zich dit uit in het dagelijks leven. Dit heeft mij geleerd dat wanneer je iemand volledig wilt begrijpen, je de ontwikkeling en functioneren moet bekijken vanuit verschillende gebieden. Denk hierbij aan verwerking van emoties, denkvermogen, sociaal netwerk, sociale vaardigheden en de persoonlijkheid. Het hangt ook sterk samen met de manier en mate waarop je vertrouwen hebt in jezelf en in personen in jouw omgeving.

 

Binnen therapie hecht ik waarde aan het denken in vaardigheden en mogelijkheden van het kind en zijn omgeving en vind ik het belangrijk dat er wordt samengewerkt met het (gezins)systeem van het kind. Ik maak gebruik van technieken die gekaderd zijn binnen de cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie, maar ik maak graag gebruik van verschillende werkzame inzichten en theorieën uit stromingen binnen de psychologie.

 

Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag.

 

U kunt mij ook bereiken op het volgende e-mail adres:

gillissen@psychologenpraktijk-triade.nl