Albert de Korte

Albert de Korte

Mijn naam is Albert de Korte. In samenwerking met Triade kind, jeugd en gezin organiseer ik themaworkshops en cursussen over opvoeding. Hiervoor gebruik ik de groepsruimte van Triade, Molstraat 3 te Middelburg. Mijn praktijk heet Orthopedagogiek De Korte.

 

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Leiden als orthopedagoog. In 2011 ben ik als Orthopedagoog-Generalist geregistreerd bij de NVO, Nederlandse Vereniging voor Pedagogen en Onderwijskundigen.

 

Ruim 20 jaar heb ik ervaring in het onderwijs. Eerst als leerkracht basisonderwijs, later als docent voortgezet speciaal onderwijs en vervolgens als orthopedagoog. Ook heb ik ruime ervaring met opvoedingsondersteuning, met name voor kleine groepen ouders.

 

Op mijn website www.orthopedagogiekdekorte.nl kunt u de actuele planning van workshops en cursussen zien onder ‘Agenda’ en ‘Downloads’. U kunt per dagdeel (meestal avond) inschrijven of voor een complete cursus, bijv. Triple P. Indien gewenst kan ik bij u op locatie komen. Een uitgebreide themalijst is beschikbaar.

 

Wilt u investeren in opvoeding? Van harte welkom!