Tessa Kamerik

Tessa Kamerik

TessaMijn naam is Tessa Kamerik en ik werk sinds september 2020 als stagiaire bij Triade psychologenpraktijk K&J. Mijn stage is een onderdeel van mijn master Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Daarbij heb ik gekozen voor een specialisatie in angst- en stemmingsstoornissen.

 

Voordat ik aan mijn master begon, heb ik Pedagogiek gestudeerd aan de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Daar heb ik een jaar stage gelopen in het basisonderwijs, een jaar het voortgezet onderwijs en als opvoedcoach in een gezin.

 

Tijdens mijn stage bij Triade K&J ga ik mij verdiepen in diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en gezinnen. Ik vind het belangrijk om te kijken naar het kind/de jongere als iemand met eigen vaardigheden en naar zijn/haar omgeving. Ook vind ik het belangrijk om een koppeling te maken tussen behandeling en wetenschappelijke inzichten en theorie├źn. Door de praktijk en de theorie met elkaar te verbinden, kan de best passende zorg aangeboden worden.

 

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. U kunt mij bereiken op het volgende e-mailadres:
kamerik@psychologenpraktijk-triade.nl