Welkom in het gedeelte van het team Triade volwassenen en ouderen.
Triade is een samenwerkingsverband van zelfstandig gevestigde gezondheidszorgpsychologen.
U vindt hier allerlei informatie over onze praktijk bedoeld om iedereen die op zoek is naar een ervaren, deskundig en BIG-geregistreerde GZ-psycholoog-VO en NIP-geregistreerd Eerstelijnspsycholoog een indruk te geven van onze mogelijkheden.

Triade volwassenen en ouderen

Hoofdvestiging:

Breestraat 6
4331 TV Middelburg
Telefoon: 0118-634040
Fax: 0118-641497

Elke werkdag is er een telefonisch spreekuur van 12.30 tot 13.00 uur. Een van onze psychologen kan u dan te woord staan voor algemene vragen, overleg, of aanmelding. Tussentijds kunt u altijd een bericht inspreken. Wanneer u aangeeft wie u wilt spreken en daarbij duidelijk uw telefoonnummer inspreekt, kunnen wij u zo spoedig mogelijk terugbellen. Dit geldt ook voor het afmelden of verzetten van afspraken.

Klik hier om onze folder te downloaden.

Er geldt momenteel een  wachttijd van 6 tot 8 weken voor nieuwe aanmeldingen. De  behandeling vindt aansluitend aan de intake plaats. Via berichtgeving op deze site wordt U op de hoogte gehouden van eventuele wijzigingen.

Triade Volwassenen en Ouderen biedt diagnostiek en behandeling binnen de Generalistische basis GGZ (GBGGZ). Daarnaast kunt u ook terecht voor psychische klachten die buiten de (vergoede) GGZ vallen (zoals werkgerelateerde en relatieproblematiek), de kosten daarvan zijn dan doorgaans voor eigen rekening.

Triade biedt voor de doelgroep Volwassenen en Ouderen géén Gespecialiseerde GGZ (SGGZ of GGGZ). Als u een verwijsbrief heeft gekregen, kunt u checken voor welke soort GGZ (basis of gespecialiseerd) u bent verwezen.

Zie "Hoe werken wij" voor meer informatie.

Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt, er is geen voorkeursbeleid voor een specifieke verzekeraar. Een aantal verzekeraars werkt met een omzetplafond, dit betekent dat er gedurende het jaar wel beperkingen in de beschikbaarheid van zorg kunnen ontstaan. Wanneer U de wachttijd te lang vindt kunt U contact met ons opnemen of uw zorgverzekeraar verzoeken om wachtlijstbemiddeling. Uw verzekeraar kan U ondersteunen, zodat U binnen 4 weken vanaf uw eerste contact een intake-gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden zoals overeengekomen door zorgaanbieders en -verzekeraars ( zg. treeknormen).

Mocht u niet de antwoorden vinden op uw vragen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Zie op deze pagina voor de diverse mogelijkheden hiertoe.

Zoekt u informatie over onze zorg voor kind, jeugd en gezin klik dan hier.