Mijn naam is Claire Barnhard.

Beroepsgegevens:

Barnard Psychologenpraktijk, KvKnr. 20155974
BIG reg.nr: 1990927125 AGBcode 94006624
Kwaliteitsstatuut

Ik ben Gezondheidszorgspsycholoog (BIG-geregistreerd) en gekwalificeerd Eerstelijnspsycholoog NIP. Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en Vereniging EMDR Nederland (VEN).
In 2002 ben ik als psycholoog afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Sindsdien heb ik in een bedrijf gewerkt met ambulante hulpverlening aan mensen met een breed scala aan psychische stoornissen; veelal in combinatie met werkgerelateerde problematiek, zoals burnout. Daarna ben ik een aantal jaar werkzaam geweest vanuit de afdeling Medische Psychologie, op de PAAZ en voor de polikliniek Psychiatrie van een algemeen Ziekenhuis.

Mijn specialisatie en affiniteit voor behandelmethoden ligt op het gebied van de cognitieve gedragstherapie en EMDR, een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van traumatische of schokkende ervaringen.

Vanaf januari 2008 werk ik zelfstandig binnen Triade, locatie volwassenen en ouderen.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag- en donderdagochtend. Op maandag en donderdag ben ik bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur.