Coronavirus beleid Triade psychologenpraktijk K&J

Ten aanzien van het coronavirus volgen wij de richtlijnen van het RIVM, de GGD-Zeeland, de beroepsverenigingen èn de ontwikkelingen in het land. Dit heeft gevolgen voor onze praktijk.

 

Lees hier ons coronavirus beleid.

Kindertelefoon

Heeft uw kind dringend behoefte aan een onafhankelijk luisterd oor, steun of advies, dan is dit het nummer van de kindertefoon: 0800-0432.

 

Voor meer informatie, raadpleeg de website van de kindertelefoon.

Praten met uw kind

Hier vindt u tips over hoe u met uw kinderen over het coronavirus kunt praten.

Triade

Op deze website vindt u allerlei informatie over onze praktijk die bedoeld is om iedereen die op zoek is naar een ervaren, deskundig en BIG-geregistreerde GZ-psycholoog-KJ een indruk te geven van onze mogelijkheden.

Wij bieden zorg op maat in de Specialistische-GGZ voor kind, jeugd en gezin, met een betrokken multidisciplinair team en verschillende samenwerkingspartners.

 

Wachttijd: op dit moment is onze wachttijd ongeveer 2 maanden (bijgewerkt op 01-03-2020).

Contact

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur. Wij kunnen u dan te woord staan voor algemene vragen, overleg, of aanmelding. U kunt ons bereiken op 0118-641041.

Meer contactgegevens kunt u vinden op de contact pagina.

home-005-ouders-en-kind

Ouders en kind

U als ouder maakt zich zorgen over uw kind. U heeft al langer het idee dat uw kind anders met dingen om gaat dan andere kinderen of u merkt dat zijn/haar gedrag de laatste tijd is veranderd.

Meer informatie

home-007-jeugd

Jeugd

Jij als jongere, vanaf 16 jaar, kunt ook zelf contact opnemen met het team triade kind, jeugd en gezin. Dit kun je doen wanneer je problemen hebt waar je zelf, met je ouders of met je vrienden…

Meer informatie

home-008-gezin

Gezin

De zorgen kunnen ook liggen op gezinsniveau. Bijvoorbeeld in een situatie van een gescheiden en/of een nieuw samengesteld gezin, wat moeilijkheden kan geven in het emotionele landschap…

Meer informatie