Verhuisbericht

Per 1 januari 2020 is Triade psychologenpraktijk K&J gehuisvest in de Gortstraat 30, in het centrum van Middelburg.

Vacature Systeemtherapeut

Wij zijn op zoek naar een collega Systeemtherapeut.

Download hier de vacature (.docx).

Triade

Op deze website vindt u allerlei informatie over onze praktijk die bedoeld is om iedereen die op zoek is naar een ervaren, deskundig en BIG-geregistreerde GZ-psycholoog-KJ een indruk te geven van onze mogelijkheden.

Wij bieden zorg op maat in de Specialistische-GGZ voor kind, jeugd en gezin, met een betrokken multidisciplinair team en verschillende samenwerkingspartners.

 

Wachttijd: op dit moment is onze wachttijd ongeveer 2 maanden (bijgewerkt op 31-01-2020).

Contact

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur. Wij kunnen u dan te woord staan voor algemene vragen, overleg, of aanmelding. U kunt ons bereiken op 0118-641041.

Meer contactgegevens kunt u vinden op de contact pagina.

home-005-ouders-en-kind

Ouders en kind

U als ouder maakt zich zorgen over uw kind. U heeft al langer het idee dat uw kind anders met dingen om gaat dan andere kinderen of u merkt dat zijn/haar gedrag de laatste tijd is veranderd.

Meer informatie

home-007-jeugd

Jeugd

Jij als jongere, vanaf 16 jaar, kunt ook zelf contact opnemen met het team triade kind, jeugd en gezin. Dit kun je doen wanneer je problemen hebt waar je zelf, met je ouders of met je vrienden…

Meer informatie

home-008-gezin

Gezin

De zorgen kunnen ook liggen op gezinsniveau. Bijvoorbeeld in een situatie van een gescheiden en/of een nieuw samengesteld gezin, wat moeilijkheden kan geven in het emotionele landschap…

Meer informatie