Aanmelden

Aanmelden

004-voor-wie-wij-zijn

Wanneer u een aanmelding wilt doen kunt telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen. Informatie over onze bereikbaarheid vindt u bij contact.

 

U kunt een aanmelding doen wanneer u via het gemeenteloket een verwijzing hebt gekregen of wanneer u van uw huisarts, kinderarts of medisch specialist een verwijzing hebt gekregen.

 

De verwijsbrief van een arts moet aan de volgende punten voldoen:

  • Er moet in staan of het een verwijzing is voor Jeugd-GGZ.
  • Er moet een korte omschrijving van de aanmeldklachten in staan.
  • Er moet een datum en een handtekening van de verwijzer op staan.

 

De verwijzer heeft meestal een eigen verwijsbrief. U kunt de verwijzer ook ons format voorleggen.

 

Klik hier om het verwijsformulier te downloaden.

 

Na een aanmelding op basis van een opdracht van het Gemeenteloket of een geldige verwijsbrief, ontvangt u van ons een aanmeldformulier waarmee u uw NAW-gegevens aan ons kunt doorgeven.

 

Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden.

 

In de situatie van gescheiden ouders is het nodig dat beide ouders instemmen met de aanmelding. Dit kan middels ondertekening aangegeven worden op het aanmeldformulier maar er kan ook een aparte ingevulde toestemmingsverklaring meegestuurd worden.

 

Klik hier voor de toestemmingsverklaring.

 

Wanneer wij de verwijsbrief, het aanmeldformulier en indien nodig de toestemmingsverklaring, retour hebben, wordt de aanmelding verwerkt en handelen wij de formaliteiten met de Gemeenten verder af.

 

Zodra u aan de beurt bent, nemen wij contact met u op om een eerste afspraak te plannen. Over de samenstelling van het eerste gesprek zal met u overlegd worden.