Esther Prins

Esther Prins

EstherMijn naam is Esther Prins.
Praktijkhouder van Triade psychologenpraktijk K&J.

 

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Leiden als orthopedagoog en vervolgens als ontwikkelingspsycholoog. In 1999 ben ik in het overheidsregister als Gezondheidszorgpsycholoog BIG geregistreerd en bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) als Kinder- en Jeugdpsycholoog.

 

Jarenlang heb ik als Kinder- en Jeugdpsycholoog bij een RIAGG gewerkt en bij een Instelling voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Sinds 2003 ben ik zelfstandig gevestigd binnen Triade.

 

Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in non-verbale therapievormen voor kinderen en adolescenten. Binnen de praktijk is dan ook een volledige non-verbale therapieruimte ingericht. Praten maar ook spelen, tekenen/schilderen, dagdromen zijn voor kinderen vanzelfsprekende expressievormen waarmee zij hun innerlijke wereld en het beeld van de wereld om hen heen op emotioneel niveau kunnen exploreren, betekenis kunnen geven, en kunnen reguleren op symbolische wijze. Ik werk graag met deze mogelijkheden, naast de meer reguliere methodieken uit de gedragstherapie en de cognitieve therapie. Daarnaast hecht ik een groot belang aan de samenwerking met ouders in het doelgerichte veranderingsproces.

 

Mijn werkdagen op de praktijk zijn: dinsdag, woensdag en donderdag.

 

U kunt mij ook bereiken op het volgende e-mail adres:

prins@psychologenpraktijk-triade.nl